День святої Трійці (весільні сукні рівне)

Прибати весільні сукні Рівне


У найближчий увік-єнд будемо святкувати день Святої Трійці. Це 59-й день після Воскресіння Христового, тому цей день величають П'ятидесятницею.
В Україні цей день часто називають Зеленими святами. В Україні здавна прикрашали в ці дні оселю зеленню, посипали долівку травою. В цей день на апостолів Ісуса зійшов Дух і апостоли заговорили різними мовами, щоб проповідувати слово Боже різним народам. «Ідіть, научайте всі народи, хрестячи їх в Ім'я Отця, і Сина, і Духа Святого» - такі слова сказав Ісус своїм учням.

Одне з найбільших свят, відноситься до торжеств.

 Якщо ви готуєтесь до весілля, вам варто знати, де можна придбати найкращу весільну сукню. Наприклад, весільні сукні рівне весільні сукні рівне  або весільні сукні у Тернополі, Луцьку і т.д. , зайдіть на сайт http://saloncherry.com/ і замовте прекрасну сукню на ваше весілля.

 Чи варто виходити заміж в день святої Трійці? В свята краще не виходити заміж, а також на передодні, але особливих застережень немає. В день святої Трійці не варто робити важку роботу. Це стосується звичайно жителів сіл та селищ.

У цьому році Трійця святкується у неділю 19 червня, в понеділок святкується день Святого духа, в Україні цей день також вихідний.

В цей день також вшановують загиблих воїнів, прибирають на їхніх могилах, особливо на тих, де поховані невідомі солдати. Пробуджуйте в свох серцях кращі якості й любіть один одного!


Популярные сообщения из этого блога

Новогодний подарок - женская сумка

Чем опасен телевизор для ребёнка?

О браке, учебе и детях